Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een bierkoelkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze bierkoelkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om het artikel te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt het artikel de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Klantenservice en extra informatie

Afhalen

Afhalen kan op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Privacy

Shopmedia vindt bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Shopmedia registreert enkel de gegevens die nodig zijn voor haar dienstverlening. Al de door jou verstrekte informatie wordt met grote zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar door jou geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven.


Wat registreren wij?
Voor het uitvoeren van opdrachten en bestellingen registreren wij van onze klanten: naam (evt. bedrijfsnaam), adres, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer, of het om een zakelijke of particuliere klant gaat en de bestelling of opdracht zelf. Verder worden bezoeken aan de website voor statistische doeleinden geregistreerd, deze zijn niet persoonsgebonden.


Wat doen wij met de gegevens?
Klantgegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren van en voor communicatie over opdrachten en bestellingen. Verder worden klanten via mailings op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen bij Shopmedia. Klantgegevens worden nooit aan derden verstrekt wanneer dit niet noodzakelijk is voor de uitvoering van opdrachten en bestellingen. Zo moeten naam en adres worden doorgegeven aan de vervoerder. Nimmer zullen wij gegevens voor commerciële doeleinden aan derden verstrekken. Klanten kunnen te allen tijde informatie krijgen over de door ons geregistreerde gegevens. Daarnaast kunnen zij zich uitschrijven voor mailings.

Levertijd

Wanneer de gewenste producten voorradig zijn en de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur wordt geplaatst, dan gaat jouw bestelling nog dezelfde dag bij ons de deur uit! Natuurlijk is het mogelijk om een gewenste leverdatum aan te geven als dat je beter uit komt. Dit kan tot uiterlijk 3 maanden na het plaatsen van de bestelling.

Verzending

Zware en/of breekbare artikelen of pakketten met afwijkende maten worden geleverd door onze partner Micodo. Er moet iemand aanwezig zijn op het opgegeven afleveradres om het grotere artikel in ontvangst te nemen, let daarom goed op welke datum je als afleverdatum opgeeft. Je ontvangt van Micodo de dag voor levering verdere track & trace informatie per mail zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zijn. Hou voor de zekerheid de spam/ongewenste mailbox in de gaten, mocht je de mail niet hebben ontvangen.

Verzending binnen Nederland:

Brievenbuspakket - € 3,95

Pakketzending - € 6,95

Grotere/breekbare zending - € 45,-

Verzending binnen België:

Pakketzending - € 8,95

Grotere/breekbare zending - € 59,-

 

Tijdelijke actie: Wij bezorgen jouw bierkoelkast voor maar € 30,- in Nederland en voor maar € 50,- in België!

 

Verzendtarieven andere landen op aanvraag.

Betaalmethoden

Tijdens het aanmaken van je order kun je kiezen voor een van de volgende betaalmethoden:

Vooruitbetaling per bank; Je bestelling wordt verzonden nadat je betaling is bijgeschreven op onze rekening.


MisterCash; U betaalt in uw eigen vertrouwde bankomgeving en uw product kan snel verstuurd worden.


iDeal; Je betaalt in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en je bestelde product(en) kan/kunnen snel verstuurd worden.


Creditcard: Je betaalt eenvoudig met je Visa of MasterCard en je bestelling kan snel verstuurd worden.


PayPal; Hier kun je in een beveiligde omgeving betalen met jouw PayPal account en de daar aan gekoppelde bankrekening of creditcard.


Op rekening; Deze optie is uitsluitend voor beursgenoteerde bedrijven en overheidsinstellingen (neem hiervoor contact op)

Suggesties & Klachten

Shopmedia hecht veel waarde aan tevreden klanten. Het is mogelijk dat je, ondanks onze inzet, niet tevreden bent over de service die je hebt gekregen of ondervonden. Vanzelfsprekend horen wij dat graag van jou, zodat wij er alles aan kunnen doen om je alsnog tevreden te stellen. Je kunt jouw klacht richten tot de afdeling klantenservice, je krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over de klacht. Heb je suggesties waarmee wij je beter van dienst kunnen zijn, laat het ons per mail weten. Wij hechten veel waarde aan jouw inbreng.
Een klant die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf kan ook een klacht indienen via het Europese geschillenbeslechtingsplatform, te bereiken via EC.Europa.EU.

Service en garantieafhandeling

Shopmedia B.V. hanteert een garantieperiode van 2 jaar op haar eigen assortiment wijnklimaatkasten.

1.1 Fabrieksgarantie
De minimale termijn voor wettelijk garantie op de bierkoelkasten van Shopmedia B.V. is 2 jaar. Binnen deze wettelijke garantie(periode) heeft de consument recht op reparatie of, indien reparatie niet mogelijk is, vervanging van het product.

1.2 Recht op een goed product
Wanneer een consument een product koopt, heeft de consument altijd recht op een product van goede kwaliteit. Het merk, de prijs en de toelichting van uw verkoopadviseur en de reclame-uitingen van de fabrikant bepalen wat u van uw aankoop mag verwachten.

Vertoont een product binnen de garantie(periode) een defect, dan dient dit bewezen te worden en zal Shopmedia B.V. kijken naar een passende oplossing.


Tevens zal Shopmedia B.V. bij de volgende situaties gaan kijken naar een passende oplossing:
- Wanneer het product defect is of niet goed functioneert;

- Wanneer het product niet compleet was bij aflevering, dit dient dezelfde dag gemeld te worden;

Wanneer het product niet voldoet aan de gegeven informatie van de verkoper, dit dient bewezen te worden.


Let op: Slijtage is hiervan uitgesloten. Wanneer blijkt dat het product gebrekkig is en dat het defect er al had moeten zijn geweest toen de consument het product kocht, zorgt Shopmedia B.V. voor reparatie of eventueel vervanging.


1.3 Inbouwvoorwaarden
Hou je altijd aan de inbouwtekening van de bierkoelkast indien deze als onderbouw/inbouw model bedoeld is en zo wordt ingezet. 
Bij volledige inbouw dient de bierkoelkast te allen tijde te worden voorzien van een constante luchtstroom.
Zorg voor voldoende ventilatieruimte. De toevoer van een constante luchtstroom draagt bij aan de levensduur van de bierkoelkast.


1.4 Herstel of vervanging
Wanneer een defect buiten schuld van de consument is ontstaan geldt het volgende: als het defect zich binnen 2 jaar na aankoop voordoet, hoeft de consument geen kosten te betalen bij herstel of vervanging. Na de garantie(periode) zal de consument de herstel- of vervangingskosten zelf moet betalen. 

Vervanging bij een defect geldt op basis van de wettelijke garantie niet op:

- Wanneer een defect wordt veroorzaakt door slijtage;
- Wanneer er geen geldig aankoopbewijs is;
- Indien een gebrek is onstaan door onjuiste opslag, onjuiste plaatsing of onjuiste onderhoud;
- Indien bij in- & onderbouw van de wijnklimaatkast de voorwaarden niet worden gehandhaafd zoals aangegeven op de inbouwtekening;
- Bij onoordeelkundig gebruik (gebruik anders dan volgens de gebruiksaanwijzing);
- Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid;
- Een plotseling en onvoorzien voorval van buitenaf bijvoorbeeld bij blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen;
- Indien anderen dan de Shopmedia B.V. servicedienst of een door Shopmedia B.V. geautoriseerde servicedienst herstel- of andere werkzaamheden aan het artikel hebben uitgevoerd zonder dat eerst met Shopmedia B.V. is overlegd.


1.5 Retourneren
Wanneer u via de webshop een bestelling heeft geplaatst heeft u als consument recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden, ook wel bekend als herroepingsrecht. 

Nadat u de gehele bestelling ontvangen heeft, heeft u 14 dagen de tijd om een beroep te doen op uw herroepingsrecht. U kunt uw beroep indienen middels het RMA-formulier op onze retournerenpagina op onze website.
Op deze pagina vindt u overigens alle informatie omtrent retourneren.


Onze retourneringsvoorwaarden in het kort:
- Het product mag slechts in die mate uitgepakt zijn als dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden
- Het product dient geheel compleet en in de originele staat te zijn;
- Het product mag beperkt gebruikt worden, maar niet meer dan zoals in een (fysieke)winkel mogelijk en toegestaan zou zijn;
- Het product dient schoon te zijn, zoals de klant deze heeft ontvangen;
- Het product mag niet ingebouwd zijn geweest;
- Het product mag niet gemonteerd zijn geweest;
- Het product moet voorzien zijn van de originele handleiding en meegeleverde accessoires;

Algemene Voorwaarden