Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een bierkoelkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze bierkoelkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om het artikel te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt het artikel de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

De ideale bierkoelkast: onderbouw, vrijstaand of inbouw?

de topjes van 4 bierflesjes

Wil je altijd een lekker koud biertje binnen handbereik hebben? Dan is een bierkoelkast een absolute must! Maar welke optie past het beste bij jouw wensen en behoeften?

In deze blog bespreken we de verschillen tussen een onderbouw, vrijstaand model en inbouw bierkoelkast. Zo kun jij de juiste keuze maken en optimaal genieten van je favoriete bieren perfect op temperatuur!

Onderbouw bierkoelkast: ruimtebesparend en stijlvol

Een onderbouw bierkoelkast is ideaal voor als je beperkte ruimte hebt in je keuken of bar. Deze koelkast wordt namelijk onder het aanrecht geplaatst, waardoor je geen ruimte op het werkblad kwijtraakt. Bovendien zorgt een onderbouw koelkast voor een strakke en moderne uitstraling in je interieur.

 

Deze compacte koelkasten passen precies op de plek van een keukenkastje en bieden voldoende ruimte voor al je favoriete bieren en andere dranken. Je kunt de bierkoelkast aanpassen aan je eigen voorkeur met verstelbare planken en iedere zone naar wens instellen op de voor jouw bieren perfecte temperatuur. Zo heb je altijd je bieren klaarstaan om te serveren aan je gasten en je bier snel te koelen.

bierkoelkast van bierkoelkast.nl in een cafe

Vrijstaand model bierkoelkast: flexibiliteit en gemak

Als je de mogelijkheid wilt hebben om je bierkoelkast op verschillende plekken in je huis te kunnen plaatsen om bier koelen in koelkast, is een vrijstaand model de beste optie voor jou. Het grote voordeel van een vrijstaande bierkoelkast is dat je niet gebonden bent aan één locatie. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen naar bijvoorbeeld je woonkamer, mancave of terras.

 

Kies je voor een kleine vrijstaande bierkoelkast met ruimte voor 6 grote bierflessen? Deze kan je ook op tafel of de bar neerzetten, lekker dicht in de buurt. Of kies een groter model, met meerdere planken en deurvakken kun je al je bieren netjes georganiseerd opbergen. Bovendien zijn sommige modellen uitgerust met handige extra’s zoals een draadloos oplaadpunt voor je telefoon. Zo heb je met deze gadget alles wat je nodig hebt voor het perfecte biermoment binnen handbereik.

Inbouw bierkoelkast: naadloze integratie in je interieur

Wil je liever bier bewaren in een klimaatkast die volledig opgaat in je keukeninterieur? Dan is een inbouw bierkoelkast de ideale keuze. Deze koelkast wordt namelijk als een onopvallend element in je keukenkastjes geplaatst. Dit zorgt voor een strakke en naadloze integratie in je keukenontwerp.

 

Met een inbouw bierkoelkast kun je je favoriete bieren op een discrete manier opbergen. Doordat de koelkast volledig geïntegreerd is in het keukenmeubel of kast, zal niemand doorhebben dat er een geweldige collectie bieren in je keuken verstopt zit. Bovendien zijn veel modellen voorzien van handige functies zodat je je bier koel en donker kunt bewaren zoals glazen deuren met uv-filter, led-verlichting en geluidsdempende technologie.

kamer met bierkoelkast

De juiste keuze maken

Bij het kiezen tussen een onderbouw, vrijstaand model of inbouw bierkoelkast is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte in je keuken of bar. Bedenk ook welke extra functies en mogelijkheden voor jou van belang zijn.

 

Of je nu een onderbouw, vrijstaand of inbouw bierkoelkast kiest. Met deze stijlvolle en praktische toevoeging aan je interieur drink je jouw bier altijd perfect op temperatuur. Proost!

 

Opmerkingen

Geen opmerkingen