Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een bierkoelkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze bierkoelkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om het artikel te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt het artikel de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Bierkoelkast Dublin - vol glazen deur - 12 flessen

€ 259,00 F Ondanks het energielabel vallen de gemiddelde energiekosten per maand die je kwijt bent voor het gebruik van een wijnkast wel mee. Dit is omdat het verbruik vergeleken wordt met die van enorm energiezuinige koelkasten en vriezers. Door de glazen deur is dit alleen niet zo’n eerlijke vergelijking. Benieuwd hoe dit zit? Lees onze blog
Op voorraad
Of wil je 1x dit item toevoegen aan je offerte?
Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Indicatie verzendkosten: Pakket - € 6,95 (Nederland)
SKU
BK-40A-VG

 

✓ Ruimte voor 12 liggende flessen
✓ Perfect voor het bewaren van bier/bierrijping
✓ Vrijstaand compact model
✓ Eén temperatuurzone: 10 - 18 ˚C
✓ Glazen deur met UV filter (waarom?)

 

Deze Bierkoelkast Dublin met vol glazen deur heeft ruimte voor 12 bierflessen à 75 cl. Doordat je deze liggend in de bierkoelkast bewaart, biedt dit de juiste omstandigheid om bieren te laten rijpen.

 

Compacte bierkoelkast

Met een temperatuurbereik van 10 - 18 ˚C is de omgeving in deze bierkoelkast perfect om bieren te laten rijpen. Dit zorgt voor een ontwikkeling van de smaak, meestal worden de bieren hierdoor zachter, ronder, zoeter. Kies in deze bierkoelkast voor grotere flessen met kurk, de liggende positie zorgt ervoor dat de kurk niet uitdroogt. Het UV filter in de glazen deur beschermt de bieren voor de gevolgen van zonlicht en ook de luchtvochtigheid blijft stabiel in deze bierkoelkast. Kortom een leuk klein model waarin je een aantal flessen bewaart op het aanrecht, in de hoek van de kamer of in jouw man cave.  

 

De houten plateaus zorgen voor een rustieke uitstraling en een stabiele ligging van de bierflessen. Door de glazen deur zie je de bierflessen liggen zonder dat je hiervoor de deur hoeft te openen wat effect heeft op het stabiele klimaat in de kast. Mocht je toch de temperatuur iets willen aanpassen of het licht aan willen doen kan dit via de geïntegreerde touch bediening aan de buitenzijde van de deur. 

 

Uitvoering

De buitenafmeting van deze zwart uitgevoerde Bierkoelkast Dublin is 359 mm breed x 547 mm diep x 530 mm hoog met een gewicht van 15 kg. Deze versie is voorzien van een vlakke glazen deur. Wil je liever een smaller model? Kies dan voor de Bierkoelkast Praag.

Door de vibratievrije technologie ligt het bier in alle rust waardoor de smaak van het bier optimaal ontwikkelt. Het lage geluidsniveau van de bierkoelkast zorgt ervoor dat je hem bijna niet opmerkt. Dit is te danken aan de Peltier koeltechniek.

Peltier (thermo-elektrisch) koelsysteem


Het thermo-elektrisch koelsysteem zet elektrische stroom om in een temperatuurverschil, ook wel het Peltier-effect genoemd. Het zorgt voor een stille en trillingvrije koeltechniek en is voordelig toe te passen. Dit maakt het zeer geschikt voor kleinere bierkoelers, maar het systeem is niet geschikt voor inbouw. Voor een optimale werking is het aan te raden om de bierkoelkast op een vrijstaande plek op kamertemperatuur te plaatsen.

Een bierkoelkast gekoeld middels peltier techniek koelt maximaal 14 graden ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Indien deze in een warme ruimte/ kamer staat, kan het dus zijn dat deze de ingestelde temperatuur niet geheel bereikt. Ben je op zoek naar een bierkoelkast die zorgt voor een constante temperatuur zonder dat deze afhankelijk is van de omgevingstemperatuur, kies dan voor een bierkoelkast voorzien van compressor techniek.

 

Bierkoelkast Dublin - vol glazen deur - 12 flessen
Bierkoelkast Dublin - vol glazen deur - 12 flessen
€ 259,00 F Ondanks het energielabel vallen de gemiddelde energiekosten per maand die je kwijt bent voor het gebruik van een wijnkast wel mee. Dit is omdat het verbruik vergeleken wordt met die van enorm energiezuinige koelkasten en vriezers. Door de glazen deur is dit alleen niet zo’n eerlijke vergelijking. Benieuwd hoe dit zit? Lees onze blog
Blogs 2

Product Specificaties

EAN
8719172414721
SKU
BK-40A-VG
Merk
Bierkoelkast.nl
Soort bierkast
Bierkoelkast
Plaatsing bierkast
Vrijstaand
Temperatuurzones
1
Temperatuurbereik
10 – 18 °C
Omgevingstemperatuur
Max. 14 °C afwijking t.o.v. ingestelde temperatuur
Breedte (mm)
359
Diepte (mm)
547
Hoogte (mm)
530
Inhoud (L)
37
Gewicht (kg)
15
Verpakking breedte (mm)
440
Verpakking diepte (mm)
630
Verpakking hoogte (mm)
585
Gewicht inclusief verpakking (kg)
18,1
Kleur
Zwart
Aantal plateaus
3
Geschikt voor aantal flessen
12
Interieurverlichting
Wit
Type deur
Dubbel glas met touch bediening
Type glas
Geïsoleerd glas met UV-filter
Deurvergrendeling
Geen deurslot
Koeltechniek
Peltier
Jaarlijks energieverbruik (kWh/a)
77
Gem. energiekosten / maand
€ 1,48
Energieklasse
F
Power input (W)
65
Vibratie niveau
Geen
Geluidsniveau
Gemiddeld 25 dB
Snoerlengte
1,8 meter
Garantietermijn
2 jaar fabrieksgarantie
Misschien vind je deze producten ook leuk!
 1. Bierkoelkast vooraanzicht
  € 289,00 F Ondanks het energielabel vallen de gemiddelde energiekosten per maand die je kwijt bent voor het gebruik van een wijnkast wel mee. Dit is omdat het verbruik vergeleken wordt met die van enorm energiezuinige koelkasten en vriezers. Door de glazen deur is dit alleen niet zo’n eerlijke vergelijking. Benieuwd hoe dit zit? Lees onze blog
 2. Bierkoelkast Amsterdam zwart voorkant
  € 799,00 G Ondanks het energielabel vallen de gemiddelde energiekosten per maand die je kwijt bent voor het gebruik van een wijnkast wel mee. Dit is omdat het verbruik vergeleken wordt met die van enorm energiezuinige koelkasten en vriezers. Door de glazen deur is dit alleen niet zo’n eerlijke vergelijking. Benieuwd hoe dit zit? Lees onze blog
 3. Bierkoelkast Portland vooraanzicht
  € 529,00 G Ondanks het energielabel vallen de gemiddelde energiekosten per maand die je kwijt bent voor het gebruik van een wijnkast wel mee. Dit is omdat het verbruik vergeleken wordt met die van enorm energiezuinige koelkasten en vriezers. Door de glazen deur is dit alleen niet zo’n eerlijke vergelijking. Benieuwd hoe dit zit? Lees onze blog